Hanna - Nittonhundranittio

det som är jag

Redigering, bilresa, broderi och Malmö

Publicerad 2009-10-16 20:18:05 i Allmänt,

Först snoozade jag tre gånger för mycket, så jag hann inte duscha. Ingen fara tänkte jag, men sen fick jag se min spegelbild. Håret stod åt alla håll och kanter. Och inte på ett bra sätt.
Men till skolan ska man ju, med eller utan ordnad frisyr, så det var bara att slänga ner morotskakan i fickan, kasta sig ut i snöblasket och springa till bussen.

Väl i skolan märkte jag att jag glömt att lägga över mappen med idrottsfilerna när datorn blev ominstallerad igår, så jag fick lite panik, eftersom ingen utom IT-teknikern på skolan kan komma in i rummet där filerna fanns och han var inte ens i Uddevalla. Det var alltså inte mycket att gnälla över; bara att svälja och göra det bästa av situationen, och det gick bra.

Så snart lektionen var slut och jag hade ätit upp min lunch fortsatte jag redigera Ehsans film, och en timma senare var den klar. Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt.

Precis när jag lassat upp filmen på youtube fick jag springa ut till bilen, där mamma och pappa väntade på mig. Här började alltså vår resa till Malmö.

Hela vägen från göteborg satt jag med mitt broderi, så jag missade all den vackra naturen som mamma och pappa berättar om för storebror nu.

Jag gillar verkligen Malmö. De som har känt mig länge nog vet hur svag jag är för skånska, så jag längtar till i morgon då vi ska ut och beblanda oss med skåningarna!

Först ska jag hälsa på Filip, och se hur det går med hans kök, sedan vet ingen vad som händer. Den här resan är inte speciellt välplanerad. Vi vet till exempel inte vart någonstans vi ska sova inatt. Men det ger sig väl.

Nu ska jag återgå till att socialisera med min familj, åtminstone de tre sjättedelar av den som är här (och jag själv då såklart, jag är osäker på hur jag ska räkna mig själv).

Godkväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela